Coaching

ICF's definition av coachning

"Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienter att maximera deras personliga och professionella potential".

Coachning är en målinriktad process med fokus på framtiden. Genom effektfulla frågor och feedback hjälper coachen klienten till större medvetenhet och fokus. Klienten får hjälp att definiera vart man står idag, vart man vill komma och erbjuder dig hjälpen att nå dit.

En bra coach arbetar i samarbete med klienten genom att lyssna, återkoppla och bekräfta.  Coachen hjälper klienten till insikter som leder vidare till  handling framåt.

Välja coach

Vem som helst kan kalla sig för coach så att hitta rätt är inte alltid lätt. Personkemin är viktig för att coachingen ska få önskade resultat men utöver det så är det bra att ha koll på vilken utbildning och certifiering coachen har.

Den största branschorganisationen heter ICF och de certifierar coacher över hela världen. Genom att välja en ICF-certifierad coach kan du vara säker på att denne har fått professionell utbildning i coachning och uppnått de kompetenskrav ICF satt upp. ICF coacher är dessutom skyldiga att följa de etiska regler ICF satt upp där bland annat tystnadsplikten är viktig. Läs mer om ICF's etiska regler. 

Life coaching

Känns det som att du följer fel stig? Funderar du på om det är så här du ska leva resten av ditt liv? Har du svårt att få balans mellan ditt arbete och din fritid? Vill du titta på dina prioriteringar?

Life coaching är personligt anpassade coachingsamtal med full fokus på dig! Tillsammans med din coach kartlägger ni vart du står idag och vart du vill nå. Din coach hjälper dig att se möjligheter, att hitta dina styrkor och fe dig mer energi. Coachen håller dig ansvarig för det du tar dig an och håller dig på banan framåt.

Är du redo att investera tid och energi för att skapa en verklig förändring i ditt liv. Kontakta oss och boka tid för ett gratis introduktionsmöte.

Business coaching

Känns det ensamt på toppen? Har du utsett en ny ledare som du vill ge alla möjligheter att lyckas? Har du nyckelpersoner i din organisation som du vill satsa på och lyfta fram? Är du nybliven företagare och vill ha ett bollplank och någon som håller dig ansvarig? Har du ett team som du vill ska jobba ännu effektivare?

Oberoende av bransch eller företagets storlek, coaching kan hjälpa ditt företag att nå era mål snabbare.

Med individuell coaching ger du dina anställda ett utrymme att reflektera. De får perspektiv och styrka att röra sig framåt. Coachning kan göra enskilda och team mer effektiva i planering, tidshantering  och beslutsfattande. Coachen är en samtalspartner som lyssnar utan förutfattade meningar och utan egen agenda. Coachen håller klienten ansvarig för det den tagit på sig att göra och utmanar denna för att skapa insikter och förändring.

Vi erbjuder även team-coachning tillsammans med väl valda partners alla certifierade av ICF.

Är ni redo att investera tid och energi för att uppnå en riktig förändring. Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för er.

Expat coaching

Vill du ta tillvara på alla möjligheterna som du har under din utlandsvistelse? Känner du dig vilsen i din nya roll? Saknar du arbetslivet men är samtidigt glad för att vara utanför ekorrhjulet? Var den kulturella integrationen svårare än du tänkte?

Vi erbjuder Expat-coachning för personer som är utskickade i världen på grund av jobb, för deras medföljande partners samt för bolag som flyttar sin personal till andra länder. Vår coach Marianne Norrgrann har erfarenhet av att leva och jobba i internationella miljöer i flera länder. Tillsammans jobbar ni med de frågor som känns relevanta för er.

En coachingserie kan variera från några enskilda samtal till en serie samtal utspridd under en längre tid beroende på ämnets omfattning. Möten sker i Bryssel, Waterloo (Belgien) eller i Stockholm. Marianne coachar också via Skype. Vill du veta mer, vänligen kontakta oss här.

Vill du göra livet lite lättare?

Vad våra kunder säger!

Marianne is coaching members of our staff since a couple of months and I see that the investment has already paid off and I will continue engaging Marianne in the future.

Hans CEO

My sessions with Marianne were nice and I always feel energiezed after. I have seen what I need to change and how to look at thing in a different ways. I recommend Marianne as Coach because she is nice and compassionate, a good listener that reads between the lines.

Michelle -customer service expert

I found the coaching with Marianne very valuable. It was such a luxury to have a few hours together where the only focus was my leadership. It was  good to see things from different perspectives and I had to make time to reflect.

I feel I have strengthened in my role as a Leader.

Carin- Finance director

I can warmly recommend Marianne as a Coach. She quickly won my confidence. My sessions with her gave me motivation and strength to make changes I needed to do. I started to apply for a new job and did a big investments in my professional competence.

Mia -HR specialist

Marianne Norrgrann Certifierad Coach

Om oss

The numbers

 

Language in witch we serve our clients
4
 

Years of International Work Experience
18
 

Number of Happy Clients reaching their goals
15
 

Number of daily Swedish Fika
2