Utvecklas professionellt eller privat

Coachning

 

Vill du utveckla ditt ledarskap? Är du i behov av förändring i livet, på jobbet eller i karriären? Coachning är ett kraftfullt verktyg där vi tillsammans jobbar för din utveckling. Grand Nord erbjuder coachning både online och i Stockholm. 

Skicka en förfrågan

 Privatpersoner

Har du utmaningar i arbetslivet eller privat? Vill du hitta balansen eller passionen i livet? Eller är det dags för förändring? Coachning hjälper dig att få klarhet, kontroll och nå en förbättring. Tillsammans tar vi reda på vart du vill och hur du ska ta dig dit. 

 Företag

Som företag kan ni ta hjälp av Grand Nord för att ge coachning åt specifika avdelningar eller en grupp anställda som vill utvecklas professionellt. Vi hjälper er också gärna att planera utbildningsdagar, grupputvecklingsmöten och workshops.

 Företagsledare

Grand Nord har särskilt bra erfarenhet av att jobba med företagsledare och erbjuder coachning och ledarskapsutveckling åt chefer inom olika branscher. Vi hjälper även dig som entreprenör och kan fungera som ett bollplank och få dig att tänka större.

”Att bli coachad av Marianne är som att dricka champagne, gå på spinning och bygga ett imperium samtidigt under 60 minuter. Är helt slut, upprymd som bara den och det bästa: för första gången sedan jag blev företagare känner jag att jag har ett riktigt jobb.”

Amanda Backholm

Entreprenör, Manttu Yoga and Content Oy

För dig som privatperson

Så fungerar coachning

Marianne Norrgrann är ICF-certifierad coach, arbetar alltid under tystnadsplikt och följer ICFs etiska riktlinjer.

Att ta hjälp av en coach är ofta mycket uppskattat men det är också en individuell upplevelse. En del vet exakt vad de behöver hjälp med, medan andra vill ha hjälp att ta reda på det. Det kan hända att vi inleder med en konkret frågeställning som visar sig vara ett symptom på någonting annat.

Med en coach får du chans att jobba på olika områden i livet med ett bra stöd som hjälper dig reda ut tankarna, sätta mål och skapa en bra och hållbar plan för hur du ska ta dig dit du vill.

Tidigare kunder har bland annat uppgett att den största överraskningen med coachning varit: ”Att det faktiskt fungerar! Att våra möten och samtal haft en överraskande långvarig påverkan.” 

Steg 1

Vi inleder med ett kort kostnadsfritt samtal. Här går vi igenom dina funderingar, praktiska detaljer och känner av att vi är trygga med varandra. Du behöver inte förbereda dig.

STeg 2

Ett samtal är 60 minuter långt och vi hörs online med video eller träffas i Stockholm. För en del räcker det med ett eller några samtal, medan andra vill ha återkommande sessioner under en period. Det beror på varje enskild situation och vad det är vi jobbar med.

Steg 3

Du börjar se resultat och känner dig redo att fortsätta på egen hand. Kanske vill du återkomma till coachning vid ett senare tillfälle men förhoppningsvis kan du använda de verktyg och insikter du får med dig under en lång tid framöver!

”Marianne inger snabbt ett förtroendegivande och engagerat intryck. Detta bidrar till en öppenhet och tillit i relationen som är en förutsättning att ta sig vidare i sin personliga utveckling och att nå de utsatta målen.”
Coachningklient

Marianne coachar en del av vår personal sedan ett par månader tillbaka och jag kan redan se att det varit en investering väl värd pengarna. Jag kommer fortsätta ta hjälp av Marianne i framtiden.

Hans

VD

För er som företag

Vad kan en coach göra för ert företag?

Oavsett om det gäller ett företag, chefer eller dig som entreprenör så finns vi här med vår kunskap!

Utöver coachning av både individer och grupper anordnar vi dessutom lärorika utbildningsdagar, grupputvecklingsmöten och inspirerande workshops. Enligt era önskemål tar vi fram ett upplägg som ger både de anställda och företaget en skjuts framåt, i rätt riktning! 

Boka ett möte med oss och ta reda på hur vi kan hjälpa just er.

Har du en fråga om coachning?

9 + 12 =

Stockholm, Sverige
+46 70 516 13 11

info@grandnord.se