A Grand Year

Vad är det som hindrar dig?

Känns första steget för stort?

Är du rädd för att misslyckas?

Har du inte råd?

Vet du inte var du skall börja?

Jag vill hjälpa dig!

A Grand Year

Ger dig 342 timmar med

förutsättning för full fokus.

(Dessutom så kommer det att bli både roligt och lätt)

”För att tänka utanför boxen, så måste du kunna se den”.

Är du redo?

Har du bestämt dig för att det är nu det händer?

Är du redo att göra en investering på 3900kr i månaden under ett år?

Vill du hitta stöd hos en coach, och också bidra till stöd?

Gör en intresseanmälan och boka in ett möte.

Kursupplägg

kick off a grand year
A grand Månadsmöten
fokusdagar A grand year
Coaching A grand year
Gruppen a grand year

”Det som fick mig att gå med i A Grand Year var gemenskapen, det stöd jag tycker att jag får visavi min egen lilla business. Jag tycker att Grand Year passar för alla.

Vi är ett underbart diskussionsforum, eller ett kafferum, var man får diskutera och bolla tankar och idéer med andra kvinnliga företagare som är i liknande situation som man själv.

Den absolut största positiva effekten Grand Year har gett mig är idéer och självförtroende. Maja är guld och har en enormt bra förmåga att skapa en stämning som ger utrymme både för förändring men också för sårbarhet. Jag rekommenderar det varmt.”

Camilla

”Jag valde att gå med i a Grand Year för att jag ville ha en mindre grupp att bolla med där samtliga deltagare hade ett tydligt mål och var fokuserade på att röra sig framåt, jag behövde accountability.

A Grand Year passar för den som har en önskan om att ta stora kliv i livet, göra en rejäl förändring, den som vill ha stöd och pepp av likasinnade i ett mindre sammanhang.

Dynamiken i gruppen skapar en sån otrolig energi som bär mig framåt. Att gå med i Grand Year har därtill varit en vinstaffär för mig – skulle jag inte gått med skulle jag inte vara där jag är idag ekonomiskt.”

Lisa

”När jag hörde talas om A Grand Year tyckte jag att det lät som ett fantastiskt koncept. Samtidigt var jag fundersam på om jag hade en relevant målsättning som passade in i modellen. Efter att ha bollat mina tankar med Maja bestämde jag för att ta ett år och satsa på företagsutveckling – jag vill få mitt företag att expandera rejält.

Att det är en ekonomisk satsning att gå programmet är det ingen fråga om, däremot är min stora magkänsla och övertygelse att investeringen kommer att betala igen sig många gånger om.

Vi har en underbar grupp som verkligen hjälper varandra på alla tänkbara sätt, att få dela livet med dessa kvinnor är oerhört värdefullt. Och vilken lyx att ha tillgång till en coach under ett helt år. Jag rekommenderar verkligen A Grand Year till dig som vill skapa rörelse framåt.”

Julia

”Grand Year är en mastermind, ett nätverk, ett löfte till mig själv att våga göra plats för det som är verkligt viktigt för mig. Inte sen någon gång, utan nu genast.

Under fyra timmar varje vecka i ett helt år prioriterar jag plats och utrymme för mig själv och mina drömmar. Vissa drömmar är enkla att satsa på, andra kräver mer av mig. Här är Majas och gruppens stöd ovärderligt.”

Jag är buren i stort och smått, vi håller kontakten hela tiden och träffas både online och live under årets lopp. Så här ett halvår in i processen har mitt perspektiv på vad som är GRAND för mig redan förändrats. Jag älskar den här resan och rekommenderar varmt den för dig som vill satsa på dina drömmar.”

Amanda